• McDonald´s Cup- mini futbal žiakov a žiačok

            McDonald´s Cup- mini futbal žiakov a žiačok

            Náš tím v zložení: Igor Červeň, Dárius Vydarený, Jakub Kovár, Adam Ďuriš, Nela Polláková, Viki Slováková, Nela Scherhauferová, David Psota, Šimon Rakús, Damián Hrdlica, Maxim Zerzán a Nathan Valencín dosiahol v 23. ročníku tohto futbalu umiestnenie aké sa nám ešte nepodarilo. Najskôr sa odohrávali obvodné kolá v apríli odkiaľ sme z 2. miesta postúpili na okresné kolo do Galanty. Tam decká obsadili krásne 1. miesto a stali sa Majstrami okresu. V stredu 11.5. sa konalo krajské kolo na štadióne Lokomotívy Trnava. Podľa pravidiel sa hrá 4+1 a na ihrisku musí byť aj 1 dievča. Deti v celkovom umiestnení skončili na krásnom 3.mieste, z ktorého sme mali obrovskú radosť, pretože si ho zaslúžili za všetku tú bojovnosť a snahu, ktorú do každého zápasu vkladali. Navyše museli hrať v 30 stupňovej horúčave na umelom ihrisku, takže klobúk dolu pred nimi. Okrem drobných darčekov, medailí,  pohára , deti dostali aj krásne dresy a  obed od Mc Donaldu.  Patrí im veeeľká gratulácia a verím, že si to užili! Ďakujeme aj p. Slovákovi a Davidkovým rodičom za odvoz, podporu a pomoc.

                                      Ďakujeme          Gombáriková

          • Sviatok - Deň matiek u prváčikov

            V piatok 13.mája žiaci 1.A s veľkou radosťou a netrpezlivosťou očakávali svoje maminky, ale aj ockov a starých rodičov u nás v škole. Pripravili sme im kultúrny program v podobe  básní, piesní, s darčekom a  s veselou rozprávkou O Červenej čiapočke. A keďže sme nielen umelecky šikovní ale aj športovo nadaní, ukázali sme rodičom aj hodinu telesnej výchovy. Veríme, že sa im náš program páčil a maminky sa na svoj deň budú tešiť aj budúci rok.

            Žiaci 1.A , Z. Pekaríková a J.Matejičková

             

          • Blokové vyučovanie – Pečieme po anglicky

            Máte radi maškrty? Radi pečiete? My áno. A keďže sme na hodinách anglického jazyka preberali lekciu venovanú jedlu, pečeniu a vareniu, rozhodli sme sa uskutočniť blokové vyučovanie na tému Pečieme po anglicky. Žiaci sa vopred v skupinách dohodli, ktoré jedlá budú pripravovať a kto prinesie aké suroviny. Menu bolo bohaté. Piekli sme slané aj sladké jedlá – hranolčeky, pizzu, slaninové paličky, syrovo-šunkové slimáky, brownies, palacinky a žiaci vyrobili dokonca aj jahodovú zmrzlinu. Premiéru mala nepečená Lotusová torta, ktorá zožala veľký úspech.

            Následne žiaci spísali recepty v angličtine a vytvorili krásne a inšpiratívne projekty aj z fotiek, ktoré sme zhotovili počas ich práce. Na záver si vo dvojiciach zasúťažili o aktivitné body s pracovnými listami či zahrali hru dobble s témou jedla.

            Deň nám prešiel rýchlejšie ako zvyčajne, dobre sme sa zabavili, všetko možné ochutnali a precvičili si učivo zo štvrtej lekcie trošku inou formou ako zvyčajne.

            Mgr. Hana Kunovičová

            Mgr. Michaela Bublincová

          • Čokoládová tretra

            Čokoládová tretra

            V utorok 10. 5. sme vycestovali do Bratislavy na Čokoládovú tretru, ktorej ambasádorom je náš najlepší šprintér Ján Volko. Podujatie sa konalo na atletickom štadióne Mladá Garda a našu školu išli reprezentovať v behu na 200m- Nina Ivančíková, Natália Očenášová, Táňa Sojková, Juraj  Čochráč, Filip Ončo, v behu na 300m+ v hode vortexom- Kristína Čochráčová, Viktória Slováková, Alexandra Sojková, Nela Polláková, Dárius Vydarený, Adam Ďuriš, Maroš Jančár. Väčšina detí  sa tohto podujatia zúčastnila po prvýkrát a verím, že si z neho odniesli len pekné športové zážitky. Postúpiť na celoslovenské kolo sa nám síce  nepodarilo, ale patrí im veľká pochvala za bojovnosť, snahu a športové výkony, ktoré predviedli. Treba poďakovať aj p. Očenášovi, p. Slovákovi, p. Vydarenému a p. Sojkovi, ktorí nás tam nielen odviezli, ale boli aj našou veľkou oporou a fanúšikmi.                     Ďakujeme

                                                                                                       Gombáriková

          • Krajské kolo - Detská P-T-S

            Krajské kolo - Detská P-T-S

             

            V sobotu 7.5. sa konalo krajské kolo Detskej P-T-S v Trnave na atletickom štadióne. Náš tím v zložení Viki Slováková, Nelka Polláková, Kika Čochráčová, Jakub Buchta, Lukáš Kalinay, Šimon Rakús to zvládli  veľmi dobre. Je to súťaž družstiev, kde deti museli  ako tím skákať z miesta, hádzať vortexom aj medicinbalom,  bežať cez prekážky aj štafetový beh a nakoniec ich čakal 6- minútový beh. Vo všetkých disciplínach obsadili popredné miesta, ale o víťazstvo nás pripravil vytrvalostný beh, ktorý  budeme môcť tiež natrénovať už na novej atletickej dráhe. Nakoniec sme skončili na krásnom 3. mieste v kraji. Deťom patrí veľká pochvala za reprezentáciu školy, predvedené výkony a poďakovanie patrí aj rodičom, ktorí nám zabezpečili nielen odvoz, ale boli aj naši verní fanúšikovia. Foto- p. Kalinay.             

            Ďakujeme                     Gombáriková

          • Detská liga v malom futbale.

            V piatok 12.5.2022 sa na našej škole ZŠ Juraja Fándlyho konala Detská liga v malom futbale. Je to viackolová súťaž, ktorá sa mala začať už na začiatku školského roka, ale kvôli pandémii Covid-19 bola prerušená. Pre priaznivé podmienky sme mohli odohrať aspoň jedno kolo, ktoré rozhodlo o postupujúcich do celoslovenského finále. Naša škola mala v hre dve kategórie U13 a U15. Lepšie sa darilo chlapcom z U13, ktorí nakoniec obsadili pekné druhé miesto aj keď sklamanie bolo veľké. Čiastočnou náplasťou bola cena pre najlepšieho strelca, ktorú získal z 21 gólmi Alex Bačik. Chlapci z U15 vo veľkej konkurencii obsadili napokon tretie miesto. Bolo vidieť ich snahu a bojovnosť, začo im patrí pochvala. Obom kategóriám ďakujeme za predvedenú hru a za vzorné reprezentovanie školy.

            Celkové poradie U13: 1.miesto – Cirkevná ZŠ sv. Cyrila a Metóda

                                                    2.miesto – ZŠ Juraja Fándlyho

                                                    3.miesto – ZŠ Pata

                                                    4.miesto – ZŠ a MŠ kráľa Svätopluka Šintava

            Za U13 nastúpili: Báčik, Slovák, Chrupka, Klištinec, Dubnička, Vydarený, Buchač, Bosý, Šcurko

             

            Celkové poradie U15: 1.miesto – ZŠ s MŠ Šoporňa

                                                    2.miesto - ZŠ a MŠ kráľa Svätopluka Šintava

                                                    3.miesto – ZŠ Juraja Fándlyho

            Za U15 nastúpili:  Mlynárik, Dubnička, Gála, Tkáč, Šeliga, Bergmann, Dobiš

             

          • Riaditeľské voľno

            Riaditeľka ZŠ Juraja Fándlyho v Seredi oznamuje, že podľa § 150 ods. 5, zákona č.245/2008 Z.z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov poskytuje z organizačných dôvodov (Testovanie-5)

            riaditeľské voľno pre žiakov 6.-9.ročníka dňa 18.5. 2022 (streda)

            Školská jedáleň aj ŠKD sú v prevádzke.

          • Krajské kolo v plávaní

            Dňa 10.5.2022 sme sa zúčastnili krajského kola v plávaní v Piešťanoch. Plavecká súťaž prebiehala v areáli ADELI Medical Center. Krajského kola sa zúčastnili školy: ZŠ F.E. Scherera Piešťany, ZŠ Mojmírová Piešťany, ZŠ Holubyho Piešťany, ZŠ Brezová Piešťany a naša škola ZŠ Juraja Fándlyho Sereď. Žiaci prvého stupňa reprezentovali našu školu vo voľnom štýle na 25m. Po tejto disciplíne nasledovala ešte plavecká štafeta, v ktorej plávali 2 chlapci a 2 dievčatá. Naši plavci vo veľkej konkurencií zaplávali svoje maximum, za čo im patrí pochvala. Aj napriek tomu, že nemáme plavecké kluby a nezúčastňujeme sa plaveckých súťaží, tak sa naši žiaci umiestnili na pekných miestach a dokázali poraziť žiakov, ktorí sa tomu venujú na klubovej úrovni.

            Najlepšie sa umiestnil Dárius Vydarený, ktorý obsadil 6.miesto, Šimon Rakús 11.miesto a Lukáš Kalinay obsadil 14.miesto. V kategórií žiačky sa podarilo Nele Pollákovej obsadiť 8.miesto a Soni Chatrnúchovej 11.miesto. V mladšej kategórií žiačok sa Zoja Danihlíková umiestnila na 10 mieste. Všetkým žiakom ďakujeme za vzornú reprezentáciu!:)

            Mgr. Mário Chudík, Mgr. Michaela Sedláčková
             

        • Nadpis

        • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

          Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. 

    • Kontakty

      • Základná škola Juraja Fándlyho
      • 031 789 2581, 0911 925656 - sekretariát 031 789 2110, 0903 139459 - riaditeľka 0903 279834 - zástupkyňa 1. stupeň 0904 556749 - zástupkyňa 2. stupeň 031 789 2484, 0911 908766 - školská jedáleň 031 789 2581, 0911 925659 - ekonóm 031 789 2581, 0911 610122 – PaM 0910 393 231- plaváreň 0902 611 915 - vrátnica
      • Fándlyho 763/7A, 926 01 Sereď Slovakia
      • 37839918
      • 2021669089
      • sekretariat@zsjfsered.sk zastupca1@zsjfsered.sk zastupca2@zsjfsered.sk jedalen@zsjfsered.sk ekonom@zsjfsered.sk pam@zsjfsered.sk specialny.pedagog@zsjfsered.sk specialny.pedagog1@zsjfsered.sk skolpsych@zsjfsered.sk socialnypedagog@zsjfsered.sk karierovy.poradca@zsjfsered.sk
  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje